Santa Catarina.kgmDompelrioolwaterpompDe situatie van de gefaseerde marktaanpassing

vrijgavetijd:2023-01-09 12:59:41 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:64

Kerntips:Santa Catarina.kgm,   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hi

   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.

Santa Catarina.kgm   Type transmissieapparaat (transmissie van de versnellingsbak, platte transmissie V-riem transmissie)

   De hulpmeng- of sproeiinrichting moet zijn uitgerust voor een gemakkelijkere bediening. Wanneer de motor wordt ondergedompeld, is er geen behoefte om complexe grondbescherming en vaste apparaten te bouwen,Santa Catarina.kgmCorrosieve pijpleidingpomp, en het beheer is gemakkelijker. De mengwaaier neemt direct contact op met het afzettingsoppervlak en regelt de concentratie via de duikdiepte, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden

   Wanneer de modderpomp werkt,Santa Catarina.kgmVerticale centrifugale mestpomp, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water

snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, is het eigenlijk vrij eenvoudig


Santa Catarina.kgmDompelrioolwaterpompDe situatie van de gefaseerde marktaanpassing



   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.

   De klep moet worden gebruikt om de stroom en de kop te regelen, en overbelastingsverrichting is niet toegestaan.

   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, verwarm het wit

   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.


Santa Catarina.kgmDompelrioolwaterpompDe situatie van de gefaseerde marktaanpassing



   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

Agent   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen,Santa Catarina.kgmHH-modderpomp, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.

   Het antwoord op deze vraag moet zijn! De dompelrioolpomp heeft meer en meer aandacht getrokken vanwege zijn brede waaier van toepassingen en sterke zuiveringscapaciteit, maar onjuist gebruik en onderhoud zal leiden tot dompelrioolwater.

   Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.

Santa Catarina.kgm   Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt, stop eerst de pomp is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken

   Daarom kan de juiste selectie van schachtafdichting de veilige en stabiele werking van mestpomp verzekeren.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Oegandaadviserennieuws
OegandaLaatste nieuws